Winnaar “Innovatie van het jaar 2023”

Onverwacht. Fier. Trots.

Het omschrijft perfect de emotionele rollercoaster die we hebben beleefd in oktober 2023 tijdens de “Avond van de economie”, georganiseerd door het Stad Sint-Niklaas. Deze award hebben we volgende jury, bestaande uit o.a. Unizo, Voka,…gewonnen door onze jarenlange inzet  om dodelijke verkeersslachtoffers te reduceren door middel van onze producten.

-Deze award was onmogelijk te halen door de dagelijks inzet van onze mensen die streven om de hoogste kwaliteit te leveren in onze producten en service. – Kamiel Stuer

Maatwerkbedrijf BWB is in opdracht van hun klanten vaak te vinden langs de kant van de lokale wegen voor het groenonderhoud.  Door de toenemende drukte langs de wegen waarbij wagens voorbij razen, zijn ze actief op zoek gegaan naar een totaaloplossing om de veiligheid van hun medewerkers te verhogen.

Zij kozen voor een Jumini, volledig afgewerkt met een zijkipper die zowel naar links als naar rechts kan kiepen. Deze constructie werd helemaal gemonteerd en administratief afgehandeld door Stuer-Egghe.

Door deze constructie verhogen zij niet alleen de veiligheid bij de werken voor hun werknemers, maar behouden ze ook laadvermogen wat het transport van goederen en afval gemakkelijk maakt.

“Tot vandaag werd de veiligheid bevorderd door te werken tussen 2 camionettes waarbij de werf afgeboord werd door kegels. De Jumini is daarboven op een heel belangrijke veiligheidstroef”

Ontdek een aantal van onze wereldwijde realisaties via onze partners!